Yasak aşk cinayeti kanlı bitti! "Neden yaptınız?" sorusunu "Adalet" diyerek yanıtladı

Yasak aşk cinayeti kanlı bitti! "Neden yaptınız?" sorusunu "Adalet" diyerek yanıtladı
Sakarya'da karısından şüphelenen adam takibe başladı. Eşi ile yanındaki adamı görünce öfkeden deliye dönüp ikisini de silahla vurdu. Gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusunu "Adalet" diyerek yanıtladı.

Sakarya'da yaşayan 36 yaşındaki İ.A. kendisini aldattığını düşündüğü eşi T.A ile  eşinin yanında gördüğü İ.AYı silahla vurdu. İki kişinin sağlık duruu ciddiyetini korurken, şüpheli kocaya 'neden yaptınız' sorusu soruldu. ‘Adalet’ diyerek cevap verdi.

EŞİNİ ADIM ADIM TAKİP ETTİ 
 36 yaşındaki İ.A. isimli şahıs, aldatıldığını düşünerek eşi T.A.'yı takip etti. Eşini, B.T. (35) ile gören İ.A. karısı ve buluştuğu B.T.’yi cadde ortasında silahla vurarak yaraladı. İki kişi kanlar içerisinde yerde kalırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  

"ADALET"

Olayın ardından silah ile polise teslim olan şüpheli İ.A.’nın, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, basın mensuplarının ‘neden yaptınız, pişman mısınız’ sorusuna ise ‘adalet’ yanıtını verdi.