Son dakika! Gözaltına alınan gazeteci Ayşegül Arslan serbest bırakıldı

Son dakika! Gözaltına alınan gazeteci Ayşegül Arslan serbest bırakıldı
Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili sözleri nedeniyle gözaltına alınan Ayşenur Arslan serbest bırakıldı.

Ankara'da 1 Ekim Pazar günü  PKK'lı teröristler tarafından İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü binasına  saldırı girişiminde bulunulmuştu. Olayın ardından  tv ekranında bilgi veren gazeteci Ayşenur Arslan'ın kullandığı "O kadar manasız ki teröristin gelip hiçbir şey yapamadan ölmesi. Bana sorarsanız aykırı... Hiçbir şey yapamadan ölünmez" ifadelerinden kaynaklı soruşturma başlatılarak gözaltına alınmıştı. 

ARSLAN SERBEST BIRAKILDI 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "2 Ekim tarihinde Tv kanalında yayınlanan bir programda Ayşenur Arslan'nın 1 Ekim tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya yönelik sarfettiği sözlere ilişkin 'Terör örgütü propagandası yapma' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Açılan soruşturmanın ardından Ayşenur Arslan'un gözlatına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından Arslan, serbest bırakıldı.