Sıcaklıklar birden düşecek! İstanbul'da havalar soğuyacak! O günden sonra herkes sıkı giyinsin

Sıcaklıklar birden düşecek! İstanbul'da havalar soğuyacak! O günden sonra herkes sıkı giyinsin
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için uyarıda bulundu. Yapılan uyarılarda sıcaklıkların birden 5-6 derece birden düşeceği megakentte havaların aniden soğuyacağı ifade edildi. Özellikle Pazartesi gününden itibaren düşüşlerin hissedileceği açıklandı.

Geçtiğimiz haftada oldukça yağışlı geçerek bu hafta yerini güneşli havalara bırakmıştı. Sıcaklıklarda ufak ufak değişimler görülürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir açıklamada bulundu. 

MGM İstanbul için uyarılarda bulunarak sıcaklıkların birden düşeceğini ve havaların soğuyacağını açıkladı. 

Screen Shot 2023-10-05 at 09.21.34

İSTANBUL'DA SICAKLIKLAR BİRDEN DÜŞECEK

İstanbul'da 24-25 derecelerde olan hava sıcaklığı ani düşüşle önümüzdeki hafta Pazartesi gününden sonra 18 dereceleri göreceği ifade edildi.

Screen Shot 2023-10-05 at 09.22.18

BUGÜN YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda pus ve yer yer sis beklenmektedir.

Hava sıcaklığının da Doğu kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.