Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 terörist daha etkisiz

Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 terörist daha etkisiz
Bugün acı haberler peş peşe gelmişti. Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek ile P. Uzm. Çvş Recep Parlak'ın şehit haberi içimize kor gibi düşmüştü. Bakan Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık" diyerek 2 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu.

Bölücü Terör Örgütü ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hainler İçişleri Bakanlığı'na saldırı girişiminde bulunmuş veteriner Mikail Bozlağan'ı şehit etmişti. Bugün de acı haberler geldi. Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin Şimşek ile P. Uzm. Çvş Recep Parlak verdikleri vatan mücadelesinde şehit düştü. Bakan Yerlikaya, Ağrı Doğubayazıt'ta yapılan çalışmalara yönelik bilgi verdi. "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık" diyen Yerlikaya, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde #Ağrı  #Doğubayazıt Berezer bölgesinde, J-SİHA, Atak Taarruz Helikopter Kolu ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde Jandarma Komando Özel Harekat Timlerinin katılımı ile Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz ÖZDEN operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında kahraman komandolarımızla teröristler arasında yakın mesafeden çıkan silahlı çatışma sonucunda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.

AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI SİZLERLE.

TEK BİR HEDEFİMİZ VAR: O DA SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR DURMADAN, DURAKSAMADAN MÜCADELE ETME.