Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Biri turuncu, diğeri gri kod ile aranan iki terörist öldürüldü

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Biri turuncu, diğeri gri kod ile aranan iki terörist öldürüldü
Bakan Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" diyerek biri turuncu diğeri gri kategorideki 2 teröristin öldürüldüğümü duyurdu.

Mardin Nusaybin ilçesi sözde Ömeryan Bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi. Bakan Yerlikaya sosyal medyadan öldürülen teröristlerin biri turuncu diğeri giri kayegoride olduğunu belirtti. 

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

"28 Nisan 2023'te Jandarma Asb.Üçvş.Mehmet GÜNDÜZ işte bu hain teröristlerce aynı yerde Nusaybin’de şehit edilmişti." diyen Bakan Yerlikaya, son terörist etkisiz hale gelene kadar mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

2 TERÖRİST ETKİSİZ

Mardin Nusaybin'de sözde Ömeryan bölgesinde Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca gerçekleştirilen Şehit Jandarma Asb.Üçvş. Mehmet GÜNDÜZ Operasyonu kapsamında, kahraman komandolarımız ve güvenlik korucu timlerimizle, teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmada 2 BTÖ üyesi terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

BAKANLIK TARAFINDAN ARANIYORDU

Teröristlerden biri İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesinde turuncu kategoride bulunan Nurhak Derik Gap kod adlı Ramazan Temel; diğeri ise İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde GRİ KATEGORİDE bulunan Yılmaz kod adlı Bilal Şahin'di.

Bu teröristlerin aynı zamanda 2 vatandaşımızın şehit edildiği,  1 Jandarmamızın ve 1 vatandaşımızın da yaralandığı eylemlere de katıldığı tespit edildi.