'Şahinler' çetesi çökertildi! Yakalananlar arasında elebaşı Mehmet Şahin de var

'Şahinler' çetesi çökertildi! Yakalananlar arasında elebaşı Mehmet Şahin de var
Organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar kapsamında 'Şahinler' çetesine 7 ilde harekete geçildi. Baskınlara ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çete lideri Mehmet Şahin dahil çok sayıda şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde 'Şahinler' çetesine yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini ve aralarında çete lideri Mehmet Şahin'in de bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla 'Şahinler çetesi' olarak bilinen suç örgütü çökertildi! Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı! Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz!

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce kamuoyunda Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Şüphelileri yakalamak için İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 41 şüpheli şahıs yakalandı!"