Sağanak yağışların ardından İSKİ son durumu açıkladı! İşte İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı

Sağanak yağışların ardından İSKİ son durumu açıkladı! İşte İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı
Son günlerde Megakentte görülen sağanak yağışların ardından İSKİ barajlardaki doluluk oranını açıkladı. Geçtiğimiz. hafta 28 Eylül Perşembe günü, yüzde 22.41'e kadar gerileyen doluluk oranının güncel hali yeni raporlar duyuruldu.

Ülkemizde yaşanan kuraklıklar herkesi endişelendirirken son bir kaç gündür İstanbul başta olmak üzere birçok ilimiz yağış aldı. Peş peşe görülen sağanak yağışların ardından İSKİ barajlardaki son durumu paylaştı. Geçtiğimiz. hafta 28 Eylül Perşembe günü, yüzde 22.41 olarak açıklanan baraj dolululuk oranları güncellendi. İşte son durum...

Screen Shot 2023-10-03 at 11.27.47

İYİ HABER GELDİ

Sel ve taşkına neden olan, hayatı olumsuz yönde etkileyen yağmurun ardından doluluk oranı gerileyen İstanbul'daki barajlardan nihayet iyi haber geldi. Eylül ayının son haftasında, 28 Eylül Perşembe günü, yüzde 22.41 olarak ölçülen İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 4 günde inen yağışla bir nebze de olsa yükseldi.

Screen Shot 2023-10-03 at 11.27.58

YÜZDE 1 ARTIŞ KAYDEDİLDİ 

İSKİ tarafından bu sabah yapılan açıklamada barajların doluluk oranının yüzde 23.49'a çıktığı bildirildi. Bu oran, İstanbul'un aldığı son 4 gündeki yağışla barajlardaki doluluk oranında yüzde 1'in üzerinde artması anlamına geldi.