MHP Lideri Bahçeli'den çok sert sözler: İsrail aklını başına almalı

MHP Lideri Bahçeli'den çok sert sözler: İsrail aklını başına almalı
İsrail-Filistin gerilimine ilişkin soruları yanıtlayan MHP lideri Devlet Bahçeli çok sert açıklamalarda bulundu. Gazze'ye yapılan insanlık dışı muameleyi dünyanın izlediğini belirten Bahçeli "İsrail aklını başına almalı" dedi.

İsrail-Filistin gerilimine ilişkin açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli,  "Ortadoğu'da acımasız faaliyetlerden çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isterim. Şu an Gazze'de insanlık dışı bir muameleyle karşı karşıya bırakılmıştır. Su yok, elektrik yok. Dünya bu olayları seyretmektedir. Haçlı seferinin yeni bir ruhu doğuyor, bu dikkat çekicidir. Lobiler faaliyete geçiyor. Birçok mazlum inim inim inliyor." dedi.

ERDOĞAN MESELENİN ÜZERİNE GİDİYOR

Devlet Bahçeli açıklamalarının devamında şunları söyledi: Erdoğan meselenin üzerine gidiyor. Ateşkesin başarılması için bütün ülkeleri davet ediyor. Ve faaliyetlerinde destek bulmaya başlamıştır. 3 uçak dolusu insani yardımı Mısır üzerinden Gazze'ye ulaştırmayı da başarmıştır. Fedakarca bir gayretin için girmiştir. Cumhurbaşkanımızın diplomatik faaliyetlerini tartışmasız desteklediğimizi buradan ilan ediyorum. Türkiye, Erdoğan yalnız değildir. Küresel güçlerin ortadan kaldırılması için dünya da da önemli bir uyanış başlamış olacaktır.

İSRAİL AKLINI BAŞINA ALMALIDIR

Devlet Bahçeli, Gazze'ye saldıran İsrail için  "ABD'deki dayılarına güvenmemesi lazım. Sorun ABD ile İsrail arasındadır. Sorunu çözerse onlar çözecek." dedi.