Kayıp adamın cansız bedeni evindeki ranzanın altından çıktı! Katilin kimliği ise herkesi şoke etti

Kayıp adamın cansız bedeni evindeki ranzanın altından çıktı! Katilin kimliği ise herkesi şoke etti
Mersin'de kayıp ihbarı yapılan adam tüyler ürperten şekilde bulundu. Şahsın adresine giden ekipler, adamın cesedini ranzanın altında buldu. Boğularak öldürüldüğü tespit edilen şahsın katili ise oğlu çıktı.

Mersin'de kayıp ihbarı üzerine adresine gidilen Ali Saygun'un cesedi evdeki ranzanın altında bulundu. Tüyler ürperten olayda Saygun'un boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, katilinin ise oğlu olduğu saptandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te yaşayan çalışmak için tatil bölgesi Mersin Kızkalesi'nde bulunan Ali Saygun'a ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

CESEDİ RANZANIN ALTINDA ÇIKTI

Bunun üzerine polis, Saygun'un Kızkalesi Mahallesi'nde kaldığı eve gitti. Evde inceleme yapan polis, Saygun'un cansız bedenini ranza altında üstü örtülü şekilde buldu.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından ceset ön otopsi için önce Erdemli Devlet Hastanesi'ne arından da Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan Saygun'un katili ile ilgili çalışma yapan polis, aile bireyleri ile yaptığı görüşmede eve en son oğlu E.S.'nin (20) geldiğini belirledi.

OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli E.S. Gaziantep'te yakalanarak Mersin'e getirildi. Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Nöbetçi Mahkemeye çıkartılan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen şüpheli oğul tutuklanarak cezaevine gönderildi.