İstanbul'da akıllara durgunluk veren hırsızlık! Dişleriyle çaldılar

İstanbul'da akıllara durgunluk veren hırsızlık! Dişleriyle çaldılar
İstanbul'da ünlü bir kozmetik mağazasını kendilerine mesken tutan 2 kadın hırsız, gözüne kestirdikleri ürünlerin üzerindeki alarmları dişleriyle sökerek çaldı. Mağaza çalışanlarını canından bezdiren hırsızlar, son eylemlerinin ardından emniyet güçleri tarafından yakalandı. Suçlarını itiraf eden hırsızlar hakkında 10 yıl hapis isteniyor.

İstanbul'da kozmetik mağazasına giren 2 kadın hırsız, beğendikleri ürünlerdeki alarmları dişleriyle sökerek çaldı. Güvenlik kameraları sonrası tespit edilen kadın hırsızlar yakalanarak gözaltına alındı. 2 hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bayrampaşa ilçesinde meydana gelen olayda Gizem A. ve Gülizar A. isimli kişiler ünlü bir mağazaya girerek beğendiği kozmetik eşyaları çalarak kayıplara karışıyordu.

ALARMLARI DİŞLERİYLE SÖKTÜLER

Sabah'ın haberine göre; Son olarak mağazaya gelen 2 kadın hırsız reyonlardan aldığı ve üzerinde alarmları bulunan ürünleri çalabilmek için geliştirdikleri yöntem yok artık dedirtti.

Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların ürünlerin alarmlarını dişleriyle söktükleri ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen mağaza yetkilileri hırsızlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

DİŞLİ HIRSIZLAR GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçleri tarafından incelemeye alınan görüntüler sonrası kimliği belirlenen Gizem A. ve Gülizar A. gözaltına alındı.

İfade veren şüpheli Gülizar A. olay günü mağazada beğendiği fondötenlerin alarmlarını dişleriyle sökerek cebine doldurduğunu, bu eylemi defalarca gerçekleştirdiğini kabul etti.