İlçe başkanına 'rezillik' diyerek tepki göstermişti! İmamoğlu'ndan o sözlerine ilişkin açıklama

İlçe başkanına 'rezillik' diyerek tepki göstermişti! İmamoğlu'ndan o sözlerine ilişkin açıklama
Katıldığı temel atma töreninde CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan rezillik" diyerek tepki gösteren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o tepkisine ilişkin açıklama yaptı. Hata yapanları bazen uyarmak gerektiğini ifade eden İmamoğlu, "CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de bir temel atma törenine katılmış, katılımın azlığı nedeniyle CHP Sultangazi ilçe Başkanı Kemal Avseren'e gazetecilerin önünde, "rezillik" sözleriyle tepki göstermişti.

Bugün Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katılan Ekrem İmamoğlu'na, Akseren'e gösterdiği tepki soruldu. 

"BAZEN HATA YAPANLARI UYARMAK GEREKİYOR"

İmamoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanımızda. İlçe başkanımız, belediye başkanımız, yine belediye başkan vekilimiz bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz" dedi.

İTTİFAK AÇIKLAMASI

İttifak sorusu üzerine de İmamoğlu, “Biz toplumsal ittifak o kadar bizi besledi ki. Yani bunu çok daha güçlü bir şekilde tarihi bir boyutta İstanbul'da tekrar başaracağız. İstanbul ittifakı, çok güzel olacak" diye cevap verdi.

Kaynak: DHA