Helal olsun sana çocuk! Arkadaşına araba çarptı ama o yaptığı manevrayla alkış topladı

Helal olsun sana çocuk! Arkadaşına araba çarptı ama o yaptığı manevrayla alkış topladı
İstanbul Sultangazi'de karşıdan karşıya geçen öğrenciye çarpan otomobilin sürücüsü, yardıma koşmak için panikle araçtan inince el frenini çekmeyi unuttu. Aracın yokuş aşağı gittiğini fark eden yaralı öğrencinin arkadaşı ise ani bir refleksle el frenini çekerek başka bir kazayı önledi. Çocuğun bu manevrası sosyal medyada takdir topladı.

Sultangazi'de bir sürücü, karşıdan karşıya geçen öğrenciye çarptı. Çocuğun yardımına koşmak için araçtan panikle inen sürücü, el frenini çekmeyi unutunca araç geri kaymaya başladı. Durumu fark eden başka bir öğrenci, ani bir refleksle el frenini çekerek muhtemel başka bir kazayı önledi.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU

İsmetpaşa Mahallesi'nde, Sultangazi Şehit Furkan Doğan İmam Hatip Ortaokulu'nda okuyan 11 yaşında bir çocuk, arkadaşları ile birlikte okuldan çıkıp evine gidiyordu. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa ters yönden gelen otomobil çarptı.

Kaza sonrası el frenini çekmeyi unutup aracından inen sürücü, çarptığı gencin yanına gitti. Ancak araç yavaş yavaş geri gitmeye başladı.

ANİ REFLEKSLE ARACA KOŞTU

Otomobilin kaydığını fark eden başka bir öğrenci koşarak aracı kapısını açtı. El frenini çekerek başka bir kazayı önledi. 

O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Aracın çarptığı öğrenci ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.