Gazze'de büyük dram! Aileleri vücutlarına 'ölüm künyelerini' yazmıştı... O masum çocukların öldüğü ortaya çıktı

Gazze'de büyük dram! Aileleri vücutlarına 'ölüm künyelerini' yazmıştı... O masum çocukların öldüğü ortaya çıktı
İsrail, Gazze Şeridi'nde çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yapmaya devam ediyor. Büyük dramın yaşandığı bölgede ailelerin, saldırılarda öldüklerinde tanımamaktan korktuğu için çocuklarının avuçlarına, kollarına ve bacaklarına isimlerini yazdığı görülmüştü. Vücutlarına 'ölüm künyesi' yazılan çocukların hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Hamas'ın Aksa Tufanı sonrası Gazze Şeridi'nde katliam yapan İsrail, hastane, okul ayırt etmeden sivillerin yaşadığı alanları hedef alıyor. 

Filistin'den yapılan açıklamada İsrail'in saldırıları sonucunda şu ana kadar 4 bin 385 Filistinli hayatını kaybettiği bildirildi.

17 gündür devam eden katliamda en kanlı saldırı Ekim'deki El-Ehli Bapsit Hastanesi'nde yaşandı.

Katil İsrail ordusunun düzenlediği saldırıda yüzlerce kişi hayatını kaybetti, birçok kişinin de kimliğinin tespit edilemediği açıklandı.

İşte bu olay, Gazzeliler'in endişelerini katladı. Aileler, çocuklarının saldırılarda öldüklerinde tanımamaktan korktuğu için yürekleri yakan bir yönteme imza attı.

Aileler, göz bebekleri evlatlarını bir saldırıda bulabilmek için avuçlarına, kollarına ve bacaklarına ismini yazdı.

'Ölüm künyesi' denilen bu yazılar, Gazze'de yaşanan insanlık dramının en büyük kanıtıydı.

İşte isimleri kollarına kazınan o çocuklardan acı haberler gelmeye başladı. Ailelerin 'evladım kaybolmasın' diye bileklerine isimlerini yazdığı o masum çocukların, düzenlenen saldırılarda hayatını kaybettiği ortaya çıktı.