Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili sözleri büyük tepki çekmişti! Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı

Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili sözleri büyük tepki çekmişti! Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı
Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde yapılan saldırı girişimi sonrası tepki çeken açıklamalarda bulunan ve hakkında soruşturma başlatılan Gazeteci Ayşenur Arslan, gözaltına alındı.

1 Eylül'de Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı girişimiyle ilgili konuşan Gazeteci Ayşenur Arslan hakkında soruşturma başlatılmıştı. RTÜK aynı zamanda Halk TV'ye de inceleme başlatmıştı. 

AYŞENUR ARSLAN'A SORUŞTURMA

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Ayşenur Arslan'ın bir televizyon kanalında yayınlanan programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili yorumları nedeniyle kanal ve Arslan hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

GÖZALTINA ALINDI

Ayşenur Arslan, yayındaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturmada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AYŞENUR ARSLAN NE DEMİŞTİ?

Arslan televizyon yayınında, saldırıya katılan terörist hakkında “Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız Her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani...’” şeklinde konuşmuştu.