FETÖ'ye geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalandı

FETÖ'ye geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız" diyerek İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı olarak yürütülen operasyonla ilgili bilgi verdi. FETÖ'ye yönelik olarak düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı.

Türkiye'nin dört bir yanında yürütülen operasyonlar hız kesmiyor. Terör örgütlerinin kökünü kurutmaya yönelik operasyonların sonuncusu İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı olarak yürütüldü. Hain FETÖ'ye yönelik olan operasyonlarda Bakan Yerlikaya 9 şüphelinin daha yakalandığını duyurararak, "Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız" dedi.

BYLOCK YAZIŞMASINDA ADI GEÇEN 9 KİŞİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyon hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya operasyonlarda 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu. "Halkımızın üzerine ateş açanların peşini bırakmayacağız" diyen Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik eş zamanlı 2 ayrı operasyon düzenledi. BYLOCK yazışma içeriklerinde adları geçen 9 şüpheli şahıs yakalandı.

ARALARINDA İHRAÇ EDİLMİŞ EMNİYET MÜDÜRÜ DE VAR

İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen operasyonlar kapsamında yakalanan FETÖ’cüler arasında ihraç edilmiş olan 1.sınıf emniyet müdürü H. K., bir avukat ve aktif görev yapan 5 polis bulunuyor.