Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsveç'e AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsveç'e AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alınarak yapılan çirkin provokasyona Dışişleri Bakanlığı'nın ardından bir sert tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan çirkin provokasyon Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önündeki, polis koruması altında gerçekleştirildi. sİveç'in NATO'ya girmesine karşı çıktığını söyleyen kadın provokatör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini yakıp, aleyhinde konuşma da yaptı. Dışişleri Bakanlığı'nın tepkisinin ardından bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

ÇİRKİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelil, "Cumhurbaşkanımızı hedef alan saldırılar Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine yapılmıştır. Stokholm Büyükelçiliğimizin yakınında Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı lanetliyoruz."   

AŞAĞILIK EYLEM

Dışişleri Bakanlığı ise dün konuyla ilgili, "Stockholm Büyükelçiliğimizin yakınında Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan aşağılık bir eyleme izin verilmiş olmasını en ağır şekilde kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

İsveç'te NATO'ya üyelik süreci devam ederken, daha önce de birçok yerde Türkiye, Türk bayrağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kur'an-ı Kerim'i hedef alan provokasyonlar düzenlenmişti.