Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ’da konuştu, sert sözlerle yüklendi: Terör baronlarından medet umdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ’da konuştu, sert sözlerle yüklendi: Terör baronlarından medet umdular
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Küçükçekmece'deki silahlı saldırıyı lanetlediğini belirtirken bir saldırganın da yakalandığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Valilik önünde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından çıkan satır başları şu şekilde:

"KİMSEYE HÜRMETSİZLİK ETMEYECEĞİZ"

Kendimizi ve projelerimizi Tekirdağlı kardeşlerimize tam olarak anlatamadık. İnşallah bu eksiğimizi 31 Mart'ta telafi etmeye var mıyız? 50 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım. Engeller varsa aşacağız. Hiçbir şart altında tercihinden dolayı milletimize hürmetsizlik etmeyeceğiz.

"BİZDE CHP GİBİ KİBİRLİ BİR DİL OLAMAZ"

Biz birleştiren bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz muhalefet gibi oy tercihinden dolayı seçmende değil daima kendimizde hata arıyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmen veli nimetimizdir. Biz de CHP gibi vatandaşa "Tıpış tıpış gideceksiniz, oyunuzu vereceksiniz" diyen kibirli bir dil olamaz.

"CHP HALA HATAYI KENDİNDE ARAMIYOR"

14-28 Mayıs seçim süreci ve sonrasında buna bir kez daha şahit olduk. Depremzedelerimize hakaret savurmaktan çekinmediler. Bir defa bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşa öz eleştiri vermediler. Millete parmak sallamadan önce kendilerine "Acaba biz nerede hata yapıyoruz" diye sormadılar. Son seçim yenilgisini de 13. Cumhurbaşkanımız diyerek yere göğe sığdıramadıkları Kılıçdaroğlu'na kestiler. CHP başta olmak üzere muhalefetin mazisine baktığınızda bunun gibi sayısız skandallarla karşılaşıyorsunuz.

aw139566-01.jpg

"BU ALÇAKLARA BOYUN BÜKMEYECEĞİZ"

Dün gerçekleşen saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Saldırıda yaralanan vatandaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin her ne surette olursa olsun bir güvensizlik ortamına sürüklenmesine müsaade etmeyeceğiz. Terör örgütleriyle, şehir eşkıyalarıyla tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Dün 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum.

Saldırganlardan bir tanesi yakalandı. Diğerlerini de inşallah yakalayacağız.

aw139566-05.jpg

Kaynak:Master Haber