Böylesi görülmedi! Yakaladığı hırsızı streç filme sardı

Böylesi görülmedi! Yakaladığı hırsızı streç filme sardı
Kasımpaşa'da motosikleti 2.defa çalınmak üzereyken hırsızı suçüstü yakalayan genç, hırsız kaçmasın diye akıl almaz bir yöntem izledi. Streçle hırsızı sardı sonra da kutusuyla darp ederken o anları kayıt altına aldı. Ardından hırsızı polis ekiplerine teslim etti.

Kasımpaşa'nın Yahya Kahya Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayındaki detaylar herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz aylarda motosikleti çalınan Caner B. kamera kayıtlarına bakıp teşhis etmiş fakat şüpheliyi bulamamıştı. Bir süre sonra  aynı hırsız semtte Caner B.'ye ait diğer yeni bir motosikleti tekrar gözüne kestirdi. 

AW045731_01

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Hırsız tam motosikleti çalacağı esnada Caner B.'ye yakalandı. Hırsız kaçmaya çalışınca onu yakalayan genç, elindeki streç filmle onu ayaktan boynuna kadar sardı. Ardından da hırsıza streç kutusuyla birkaç kez vurdu. Genç tüm bu yaşanan akıl almaz olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntüleri izleyenler mağdurun akıl almaz yöntemine şaştı kaldı. 
 

AW045731_02

HIRSIZ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Caner B., motosikletini çalan hırsızı teslim etmek için polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızı gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan hırsız, savcılık talimatıyla kaldığı çocuk yurduna teslim edildi. Caner B.'nin ilk çalınan motosikletin ise izine rastlanılamadı.