Bir garip kavga! "James Bond" bakışı attı diye birbirlerine girdiler! Şaka değil gerçek

Bir garip kavga! "James Bond" bakışı attı diye birbirlerine girdiler! Şaka değil gerçek
İstanbul'da meydana gelen bir kavga duyanları hayrete düşürdü. Sarıyer’de bir grup motokurye, dükkanına girmek isteyen vatandaşa bir anda saldırdı. Kavganın nedeninin ise motokurye grubunun adama "Bize James Bond gibi bakamazsın" demesiyle çıktığı ifade edildi. Kulağa şaka gibi gelen kavganın görüntüleri anbean kaydedildi.

İstanbul Sarıyer'de ilginç bir kavga çıktı. Motokuryeler kendisine bakan adamı bir anda darp etmeye başladı. İddialara göre kavga çıkmadan önce ""Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek saldırdıkları ifade edildi. Kavganın nedenini duyanlar ise şaştı kaldı. 

AW056284_04

"JAMES BOND GİBİ BAKTIN" KAVGASI

Vatandaşı sokak ortasında darbeden 5 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, önceki gün öğle saatlerinde Sarıyer Rumeli Hisarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaş dükkanına girmek üzere yürürken kaldırımda bekleyen kuryelerle ufak çaplı tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın alevlenmesiyle birlikte bir kurye, “Sen bize James Bond gibi bakamazsın” diyerek vatandaşın üzerine yürüdü. Ardından şahsa sesini yükseltemeyeceğini söyleyen 5 motokurye, vatandaşı sokak ortasında darp etmeye başladı. Yerde sürüklenen ve kendini yumruk ve tekmelerden korumaya çalışan vatandaşın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Esnafın ve vatandaşların araya girmesiyle taraflar zorlukla sakinleştirildi. Kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.