Benzin'e dev indirim gelmişti! Motorin ve LPG'ye indirim geldi mi? Bir indirim daha gelecek mi? İşte son durum...

Benzin'e dev indirim gelmişti! Motorin ve LPG'ye indirim geldi mi? Bir indirim daha gelecek mi? İşte son durum...
Araç sahiplerini sevindirecek indirim haberi dün gelmişti. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Ardından herkes arama motorlarında "Motorin ve LPG'ye indirim geldi mi? Benzine bir indirim daha gelecek mi? " sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte akaryakıtta son durum...

Milyonları ilgilendiren ve sevindiren benzin indirimi arama motorlarında daha detaylı araştırılmaya başlandı. Herkesin yakından takip ettiği akaryakıtta benzine 2 lira 10 kuruşluk indirim gelmişti. Herkes arama motorlarında "Motorin ve LPG'ye indirim geldi mi? Benzine bir indirim daha gelecek mi? " sorusuna yanıt aramaya başladı. 

Screen Shot 2023-10-05 at 15.23.06

BENZİN-MOTORİN VE LPG'YE İNDİRİM GELECEK Mİ?

Benzine 5 Ekim saat 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim geldi. İndirim ardından 36 liranın üzerinde olan fiyatlar 34 lira seviyelerine çekildi. Yapılan bu indirim yüzleri bir nebze olsa güldürürken bir indirim haberi daha geldi. 6 Ekim gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 17 kuruşluk yeni bir indirim daha yapılacağı duyuruldu. 

MOTORİN VE LPG'YE İNDİRİM GELECEK Mİ?

Motorin ve LPG'de ise herhangi bir indirim yapılmazken yeni bir indirim haberi de bulunmuyor.