Bakan Yerlikaya zehir tacirlerine yapılan dev operasyonu duyurdu: Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Bakan Yerlikaya zehir tacirlerine yapılan dev operasyonu duyurdu: Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik olarak düzenlenen operasyon hakkında bilgi verdi. Yerlikaya, çok sayıda kişi gözaltına alınırken, çok büyük miktarda uyuşturucunun da ele geçirildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik narkogüç operasyonlarında yakalanan şüphelileri duyurarak "Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi" dedi. İstanbul ve İngöl'de 5 şüpheli, Diyarbakır ve Gaziantep'te ise 8 şüpheli şahıs yakalandı.

"ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Bakan Yerlikaya açıklamalarının devamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen  çalışmalar kapsamında, Sultanbeyli ve Pendik ilçeleriyle; Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün desteğiyle İnegöl’de yapılan operasyonlarda: 1 ton 237 kg metamfetamin ele geçirildiğini belirtti. 5 şüpheli şahıs da yakalandı. 

TONLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır İl Jandarma ve Gaziantep İl Jandarma  Komutanlıklarımızca Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) finans kaynaklarını engellemek amacıyla Lice kırsalında  ve Gaziantep’te Narkogüç operasyonları düzenlendi. 2 ton 650 kilo esrar, 3 milyon 450 bin kök kenevir  1 milyon 200 bin kök skunk ve 121 kg skunk (Gaziantep) ele geçirildi. Operasyonda şüpheli şahıs yakalandı.