Araç sahiplerinin yüzü gülecek! Akaryakıta dev indirim!

Araç sahiplerinin yüzü gülecek! Akaryakıta dev indirim!
Sık sık değişen akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Arama motorlarında güncel fiyatlar araştırılırken araç sahiplerine güzel haber geldi. 5 Ekim Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 2 liranın üzerinde indirim gelmesi bekleniyor.

Araç sahipleri tarafından arama motorlarında sık sık " Benzin ne kadar oldu, kaç TL? Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim, zam var mı?" sorusuna yanıt ararken müjdeli haber geldi. İşte akaryakıta gelen dev indirimin detayları...

BENZİNE 2 TL'NİN ÜZERİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 5 Ekim Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 2 lira 10 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

640xauto-2

AKARYAKIT İNDİRİMİ SONRA BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Akaryakıt indiriminin ardından İstanbul Anadolu Yakasında 36,61 TL'ye satılan benzin fiyatının 34,51 TL'ye gerilemesi bekleniyor.

Ankara'da 37,26 liraya satılan benzinin litre fiyatının ise 35,16 TL'den satılması bekleniyor.

Yarından itibaren geçerli olmak üzere benzin litre fiyatı için 2,10 TL’lik indirim bekleniyor. Motorin fiyatları içinse herhangi bir değişiklik beklentisi şimdilik bulunmuyor.

DEV İNDİRİM YOLDA

Gelecek 2 lira 10 kuruşluk indirim sonrası ortalama benzin fiyatı İstanbul’da 34,56 TL, Ankara’da 35,16 TL ve İzmir’de ise 35,26 TL’den satılacak. Böylece litresi 40 liranın üzerinde olan mazot fiyatı ile benzin arasındaki fark da 5,50 TL’yi aşacak.