Abdurrahim Albayrak'ın torunun düştüğü AVM'de yine aynı kabus! Önlem alınması için daha kaç genç ölecek?

Abdurrahim Albayrak'ın torunun düştüğü AVM'de yine aynı kabus! Önlem alınması için daha kaç genç ölecek?
Şişli Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde, 23 yaşında genç metrelerce yükseklikteki balkondan düşerek hayatını kaybetti. Olay sonrası AVM'ye girişlere bir süre izin verilmedi. Öte yandan geçtiğimiz yıllarda aynı AVM'de iş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu da düşerek hayatını kaybetmişti. Aradan geçen süreye rağmen AVM'de herhangi bir önlem alınmaması dikkat çekti.

Nişantaşı'nda bulunan City’s Nişantaşı AVM’de korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki bir genç, yemek katındaki balkondan yola düşmesi sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, tüm müdahalelere rağmen genci kurtaramadı.

ÖNCE TABELAYA SONRA YOLA DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, yemek katının balkonuna çıkan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle metrelerce yükseklikten AVM’nin tabelasının üstüne ardından da yola düştü. Genci görenler vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerinde büyük panik yaşandı. 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede AVM’nin önüne gelen sağlık ekipleri, isminin C.D. olduğu öğrenilen 23 yaşındaki genci ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik şeridiyle kapatırken, AVM’ye girişlere bir süre izin verilmedi. 

İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen gencin hastanedeki hayatını kaybettiği öğrenildi.

"DİREKT ATLADI HİÇ DÜŞÜNMEDEN..."

Gencin son anlarını gördüğünü söyleyen Halil Nehir isimli vatandaş, “Yukarıda alışverişe çıktım, bir şeyler alacaktım. Önümde biri kafasını sallayarak yemek katına çıktı. Önümde gidiyordu. Ben de balkona gideyim dedim. O da balkona gitti ve direkt atladı hiç düşünmeden" dedi.

DÜŞME NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından AVM’ye girişler yeniden açıldı. Polis, C.D.’nin düşme nedenini araştırıyor.

GENÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

23 yaşındaki gencin cenazesi, ailesi tarafından teslim alınarak Kocaeli'nin İzmit ilçesine getirildi. Cenazeye Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, ailesi, sınıf arkadaşları ve yakınları katıldı. 

Cenazede gencin doktor babası Hakan Dönmez'in ve ailesinin güçlükle ayakta durduğu görüldü. 

Malta Mahallesi'ndeki Malta Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ege Berke Can'ın cenazesi Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN TORUNU DA AYNI AVM'DE DÜŞMÜŞTÜ

İş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, geçtiğimiz yıllarda aynı AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetmişti.

AVM yönetiminin geçen süre içerisinde herhangi bir önlem almaması dikkat çekti.