16 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan tacizci antrenör tutuklandı! Ses kaydı saç baş yoldurttu

16 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan tacizci antrenör tutuklandı! Ses kaydı saç baş yoldurttu
Silivri'de voleybol antrenörü olan Umut T. 16 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulundu. Tacizi ses kaydı ortaya çıkardı. "Olur öyle bazen" diyerek kendini aklamaya çalışan antrenör tutuklandı.

ERCAN ÖZTÜRK/ ÖZEL HABER

Silivri Çağrıbey Voleybol Spor Kulübü antrenörü Umut T.  hakkında takımdaki küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayet üzerine soruşturma başlatıldı. Gece saatlerinde Silivri Kaymakamlığı’nın verdiği soruşturma emrinin ardından önce açığa alındı, ardından ise Silivri Emniyeti tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye getirilen T., hakkındaki iddiaları yalanlasa da “Cinsel istismar” suçundan tutuklandı. 

SES KAYDI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Voleybol antrenörü Umut T.’nin ortaya  çıkan ses kaydı Silivri’yi karıştırdı. Umut T.’in taciz ettiği öğrencisi tarafından kaydedilen ses kaydında “Bazen olur böyle hatalar. Bir daha olmayacak. Özür dilerim. Büyüklük sende kalsın” dediği duyuluyor. Gözaltına alınan T., çıkarıldığı nöbetçi savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

"OLUR ÖYLE ŞEYLER"

Tacize uğrayan kız çocuğu tarafında kayıt altına alından ses kaydında, “Hocam arabadan indiğimden beri elim ayağım titriyor. Sizin de kızınız var. Aynısı sizin kızınıza yapılsa ne hissedersiniz?” dediği duyuluyor. Umut T. İse, “tamam bir daha olmayacak. Pişmanım. Bazen olur böyle hatalar. Büyüklük sende kalsın. Özür dilerim” şeklinde yanıt verdi