13 yaşındaki kıza taciz iddiası! Taksiciyle ilgili sözler mide bulandırdı

13 yaşındaki kıza taciz iddiası! Taksiciyle ilgili sözler mide bulandırdı
İstanbul Çekmeköy'de 13 yaşındaki bir kız çocuğu okula gitmek için taksiye bindi. İddiaya göre; taksici, kıza “Çok olgun görünüyorsun” diyerek tacizde bulundu. Diğer iddialar da korkunç.

13 yaşındaki kız çocuğu, 30 Eylül Cumartesi günü İstanbul Çekmeköy'de bulunan okuluna gitmek üzere taksi durağından taksiye bindi. 30 yaşında olduğu bilinen taksicinin, çocuğa  “gözlerin çok güzel” , “çok olgun görünüyorsun” diyerek istismarda bulunduğu iddia edilirken, içecek ikramında da bulunduğu belirtildi. 

"KIZIM TAKSİCİNİN CİNSEL İSTİSMARINA UĞRADI"

13 yaşındaki çocuğun babası, sesini duyurmak için sosyal medya üzerinden yaşanan korkunç olayı anlattı. Talihsiz baba olayı şöyle anlattı: 
13 yaşındaki kızım, bu hafta sonu, 30 Eylül 2023 cumartesi günü İstanbul Çekmeköy'de  taksi durağından gelen bir taksicinin yolculuk sırasında cinsel tacizine uğradı.

TAKSİCİ EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI

Kızının yaşadığı korkunç olayı anlatan baba,  "Kızım LGS'ye hazırlık ek dersleri için Çekmeköy’deki okuluna gidiyor, dönüşte onu almak için saatlerimizi denk getiremiyoruz ve okul güvenliğinden okulun yıllardır kullandığı, bildiği taksi durağından taksi çağırmasını rica ediyoruz, geliyor. Bilgimiz dahilinde biniyor. Şahıs 30 yaşında. Evli ve 2 çocuk babası. Araştırdığıma göre işsiz güçsüz bir tip. İsmini H.G. olarak kısaltabilirim." dedi

ÇOCUĞA SÖZLERİ KORKUNÇ

30 yaşında olmasına rağmen çocuğa yol boyunca kendisinin 24 yaşında olduğunu, çok özgür olduğunu, taksinin kendisinin olduğunu, dün gece 3'e kadar içtiğini, bohem bir hayat yaşadığını, eski sevgilisinin onu en yakın arkadaşıyla aldattığını, çok yalnız olduğunu ve aldatıldığı için antidepresan kullandığı gibi ifadelerinin olduğu belirtildi.