Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Satın aldığı ikinci el çantadan bakın ne çıktı! "Bu ne büyü mü?"

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Satın aldığı ikinci el çantadan bakın ne çıktı! "Bu ne büyü mü?"
Sosyal medya platformu TikTok'ta, ikinci el çanta satın aldığını söyleyen bir kadın, çantanın üzerinde harflerin olduğu bir taş çıktığını söyledi. Video kısa sürede gündem yaratırken sosyal medya kullanıcılarına taşın ne olduğunu soran kadın bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Bazı kullanıcılar, ""Bu ne büyü mü?" yorumunu yaptı.

İkinci el bir çanta satın alan kadının görüntüleri TikTok'ta gündem yarattı. Çantanın içinden anlamını bilmediği harflerin yazılı olduğu bir taş çıktığını söyleyen kadının sözleri, tartışmaları da beraberinde getirdi.

İlk başta taşın üzerindeki yazıların Latince harflerden oluşmadığını fark edince büyü olduğunu düşünen kadın ne yazdığını öğrenmek için internette çeviri yapmaya karar verdi. Ancak ilk çevirisiyle taşı ters çevirip yaptığı çevirinin birbirinden farklı olduğunu gören kadın sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi.

"BU NE BÜYÜ MÜ?"

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımın sonrasında kullanıcılar gönderiyi adeta yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu ne büyü mü?" yorumunu yaparken diğer bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Abla yanlış bilmiyorsam 'chintamani stone' diye geçiyor.

Üstüne güzel dilekler yazılıyor" yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bundan 10-15 yıl önce dilek tohumu olarak satılıyordu" dedi.