Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu nereli ve kaç yaşında?

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu nereli ve kaç yaşında?
Metin Akpınar'ın 35 yıllık sırrı... Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğunun ortaya çıkmasının ardından; Duygu Nebioğlu Google'da arama trendlerine girdi. Herkes Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu nereli ve kaç yaşında ve Duygu Nebioğlu'nun sosyal meyda hesapları şeklinde aramalar yaparak Duygu Nebioğlu'nun arama trendlerinde en çok arananlar arasına girmesini sağladı. İşte Duygu Nebioğlu ile ilgili bilinmeyenler...

Ünlü Yeşilçam oyuncusu olan Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir kızı olduğu ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Akpınar'ın 62 yıllık evliliğinden, evlilik dışı bir kızı olduğu 35 yıl sonra mahkeme tarafından DNA testleri ile kanıtlandı. Kızı olan Duygu Nebioğlu medyada çıkan haberler sonrasında sosyal medya hesabından videolu ve yazılı olarak yaşadıklarını anlattı.
Göksel Özdoğdu ile olan evliliklerinden hiç çocuğu olmayan ünlü sanatçı Metin Akpınar, yıllar sonra ortaya çıkan kızı ile gündeme geldi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dava, mahkeme tarafından onaylanıldıktan sonra Metin Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşen Duygu Nebioğlu gözyaşlarını tutamadı. Instagram hesabında yaşadıklarını, paylaştı.

Yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı; ''Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünya'nın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşısında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağrına basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım"

Mahkeme tarafındna Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu mahkeme sonrasında ise şöyle açıklama yaptı; Bugün avukatlar Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpınar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşısında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz. Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum. Duyguluyum."
Duygu Nebioğlu'nun bu açıklamaları magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Bir anda gündem olan Duygu Nebioğlu google aramalarında üst sıralara çıktı. Peki Duygu Nebioğlu kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen sorulan cevapları...

DUYGU NEBİOĞLU KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

1988 yılında Antalya'da dünyaya gelen Duygu Neboğlu 1994 yılında ise Neboğlu ailesi tarafından evlatlık edinilmiş. 35 yaşında olan Duygu Nebioğlu Metin Akpınar'ın soyadını almayacağını açıkladı. Duygu Nebioğlu ile ilgili fazla bilgi paylaşımı bulunmazken Nebioğlu'nın sosyal medya hesapları ise şöyle;