Esra Erol'da stüdyoyu buz kestiren ihanet! "Karısını boşamak için benden üçüz bebek istedi"

Esra Erol'da stüdyoyu buz kestiren ihanet! "Karısını boşamak için benden üçüz bebek istedi"
Esra Erol'da programında bu kez bir ihanet konusu ele alındı. Evlenmek olduğu sevgilisi Ömer Bey'in evli olduğunu öğrenen ve Esra Erol'da programına başvuran İpek Hanım'ın itirafları izleyenleri şoke etti. Sürekli evleneceklerine ikna edildiğini söyleyen İpek Hanım, "Karısını boşamak için benden üçüz bebek istedi" deyince stdüyo buz kesti.

Atv'de ekranlara gelen Esra Erol'da programında ele alınan bir ihanet konusu, programa damga vurdu. Evlenmek üzere olduğu sevgilisinin evli ve çocuklu olduğunu öğrendiğini söyleyen İpek Hanım, stüdyoda adeta soğuk rüzgarlar estirdi. 

Hem kandırıldığını hem de dolandırıldığını ifade eden İpek Hanım, sevgilisi Ömer Bey'in boşanacağını söyleyerek sürekli kendisini oyaladığını dile getirdi.

GELİNLİK VE DAMATLIKLA ÇEKİM BİLE YAPMIŞLAR

Sürekli evleneceklerine ikna edildiğini söyleyen İpek Hanım düğün provası bile yaptıklarını gelinlik ve damatlık giyerek fotoğraf çekimi yaptıklarını ifade etti ve o görüntüler canlı yayına yansıtıldı.

"DNA TESTİ İSTEDİM"

Tüm iddiaların ardından Ömer Bey canlı yayına bağlandı ve 'Tehdit ettiği zaman yanına gittim. En başta hata yaptım ama daha sonra tehdit ettiği için yaptım her şeyi. İpek'ten olan çocuğumdan DNA testi istedim' dedi.

"BOŞANMAK İÇİN ÜÇÜZ BEBEK İSTEDİ"

Stüdyoda yaşanan gerginliğin ardından İpek Hanım'ın anlattıkları herkesi hayrete düşürdü. İpek Hanım; 'Benden üçüz bebek istediğini söyledi. Kıbrıs'a gittim ve tüp bebek tedavisi için transfer yaptırdık. Hatta bu işlemi iki kere yaptırdık. Eşiyle boşanmak için üçüz bebek istediğini söyledi bende kabul ettim' dedi.

İpek Hanım'ın açıklamalarının ardından Ömer Aksin'in eşi Şeyma Hanım'da canlı yayına bağlandı ve 'Balayındayken aldatıldığımı öğrendim. İpek'e kocamın peşini bırak diye yalvardım' dedi.

Ünlü sunucu Esra Erol ise anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.