Büyük küçük demeden herkes oynuyordu ama kimse istediğini alamıyordu! Oyuncak kapma makinesinin hilesi bulundu

Büyük küçük demeden herkes oynuyordu ama kimse istediğini alamıyordu! Oyuncak kapma makinesinin hilesi bulundu
Eğlence merkezlerinin vazgeçilmez bir parçası olan oyuncak kapma makinesi büyükten küçüğe herkesin ilgisini çeken makinelerden biriydi. Bazıları için eğlenceden ibaret olan oyuncak makinesi bazıları için hırs meselesine dönüşmüştü. Yıllarca oyuncak vermeyen makinenin hilesi bulundu.

Büyükten küçüğe herkesin ilgisini çeken oyuncak kapma makineleri çoğunlukla oyuncak vermemeleriyle bilinir. Çoğu insanın hırsı haline dönüşen makinenin hilesi sonunda bulundu. İşte oyuncak kapma makinelerinin karmaşık çalışma sistemi ve hilesi 

OYUNCAK KAPMA MAKİNELERİNİN HİLESİ...

Oyuncak kapma makinelerinde ödülleri kazanamama sebebi aslında sizden kaynaklı değildir. Makinenin bazı hileleri bulunur. Yeni makinelerde daha çok hile bulunurken eski makinelerde hile olma ihtimali daha azdır. Makinede yapılan bazı ayarlar kıskacın oyuncağı ya da ödülü daha sağlam tutmasını sağlar.

PÜF NOKTALARA DİKKAT 

Oyuncak kapma makinelerinde sabit güç ayarı olarak bilinen bu ayar içerisinde yer alan pençenin daha güçlü veya daha az zayıf performans göstermesini sağlar. Eğer pençenin gücü en düşük seviyeye göre ayarlandıysa defalarca denense bile kimse ödülü kazanamaz.

3630406_aba2dfddfc2a561d258b5ac4fbaad353_640x640

ÖDÜL BÜYÜKSE İŞİNİZ ZOR 

Oyuncak kapma makinelerinde yer alan bir başka hile ise ne kadar büyüklükte ödül vereceği ile ilgilidir. Bu ayar temelde bir kişinin her X oyun miktarında sadece 1 ödül kazanmasına izin vermesi üzerine kuruludur. Örnek olarak içi ayılarla dolu bir pençeli oyuncak makinesi olduğunu varsayalım.