Zirrat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı: Beşiktaş-Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta?

Zirrat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı: Beşiktaş-Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta?
Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya gelecekler. Finale kalmak isteyen iki ekip zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak için sahada olacak. Peki, Beşiktaş Ankaragücü Türkiye Kupası yarı final maçı hangi kanalda? BJK Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ve Ankaragücü final biletini almak üzere karşı karşıya gelecekler. Bu sezon Süper Lig’de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş sezonu kupa ile kapatmak için mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor. Siyah beyazlı ekibin kendi evinde Ankaragücü’nü kontrol edeceği müsabaka futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

Beşiktaş’ta Masuaku, Tayfur, Hadziahmedovic ve Rebic sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Ankaragücü’nde ise iki eksik oyuncu olacak. Alper Uludağ ve Morutan sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekler.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı ATV ekranlarında yaşanacak. Müsabakanın yayıncı kuruluşu ATV olacak.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

7 Mayıs 2023 Salı günü oynanacak olan maç saat 20.30’da başlayacak. Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki ikili rekabette Ankaragücü 2011 yılından bu yana galip gelemiyor. İki takım arasındaki son 10 maçta 5 kez Beşiktaş galip gelirken 5 maç da beraberlikle tamamlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.