Yaşadığı sakatlıklardan bir türlü yüzü gülmeyen Arda Güler'in sahalara döneceği tarih belli oldu

Yaşadığı sakatlıklardan bir türlü yüzü gülmeyen Arda Güler'in sahalara döneceği tarih belli oldu
Real Madrid'e gittiği günden beri yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü yüzü gülmeyen Arda Güler hakkında beklenen açıklama geldi. İspanyol basını, genç yıldızın yeşil sahalara döneceği tarihi açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Real Madrid futbol takımına transfer olarak büyük bir ses getiren Arda Güler Türkiye'nin göğsünü kabartmıştı. Takıma girdiği günden beri sakatlıklardan kurtulamayan Güler, uzun süredir tedaviler gördüğü için yeşil sahalardan uzaktı. İspanyol basını herkesin merak ettiği tarihi vererek genç yeteneğin sahalara dönüş zamanını duyurdu. 

SOL ARKA ADALESİNDEN YARALANMIŞTI

İspanyol devi Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı ancak gittiği ilk hafta yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası takımdan uzak kalan Arda Güler, Las Palmas öncesi yapılan son antrenmanında bir şanssızlık daha yaşamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada genç yıldızın sol arka adalesinden sakatlandığı kaydedilmişti. 

640xauto

GERİ DÖNÜŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Yaşanan bu peş peşe sakatlıklar sonrası Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ederken İspanyol basını, 18 yaşındaki genç futbolcunun sakatlığını ve muhtemel geri dönüş tarihini masaya yatırdı.

Arda Güler'in bir sorun yaşanmaması durumunda 9-17 Ekim tarihleri arasında verilecek milli aranın ardından hazır olmasının beklendiği belirtildi.