UEFA Avrupa Ligi, Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi, Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ne zaman yapılacağı, futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Play-off turunda rakiplerini eleyen Sparta Prag, Marsilya, Sporting Lizbon, Roma, Benfica, Milan, Freiburg ve Karabağ adını son 16'ya yazdırdı. Peki, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte kura çekimi bilgileri.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda maçlar dün akşam tamamlandı. Galatasaray sahadan 4-1 mağlup ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçlarının ardından kura çekimine katılacak diğer 8 takım netlik kazandı. Gruplarını lider bitiren Liverpool, Brighton, West Ham, Bayer Leverkusen, Rangers, Slavia Prag, Villarreal ve Atalanta direkt olarak son 16 turuna kalmıştı. Play-off turunda rakiplerini eleyen Sparta Prag, Marsilya, Sporting Lizbon, Roma, Benfica, Milan, Freiburg ve Karabağ adını son 16'ya yazdırdı.

FENERBAHÇE'NİN KONFERANS LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitirerek doğrudan son 16'ya yükselen Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz takımları Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri oldu. Grubunu lider tamamlayan sarı-lacivertlilerin son 16 turundaki ilk maçlar 7 Mart'ta, rövanş maçları ise 14 Mart'ta oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ, KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Uefa Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 kuraları bugün çekilecek. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi 23 Şubat Cuma TSİ 14.00, Fenerbahçe’nin rakibinin netlik kazanacağı Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ise TSİ 15.00'te başlayacak. Kura çekimi EXXEN platformu üzerinden ve UEFA'nın resmi sitesi üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, hangi takımların karşı karşıya geleceğini merakla bekliyor.