TÜRKİYE LETONYA maçı ne zaman? Türkiye Letonya maçını hangi kanal veriyor?

TÜRKİYE LETONYA maçı ne zaman? Türkiye Letonya maçını hangi kanal veriyor?
EURO 2024 elemelerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız, Letonya ile karşılaşacak. Hırvatistan’ı deplasmanda 1-0 yenerek tarihi bir zafere daha imza atan Milliler Letonya maçında büyük bir avantaj elde etmek için sahaya çıkacak. Millilerimiz Letonya maçını kazanarak EURO 2024'ü garantilemek istiyor. Futbolseverler Türkiye Letonya maçı ne zaman? Türkiye Letonya maçı hangi kanalda? gibi soruların yanıtını araştırıyor. İşte Türkiye- Letonya maçı ile ilgili tüm detaylar...

TÜRKİYE LETONYA MAÇI - UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında A Milli Futbol Takımı'mız sahasında Letonya ile kozlarını paylaşacak. İşte, Türkiye-Letonya maçı ile ilgili tüm detaylar…

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Pazar günü Letonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.45'te başlayacak. Maçı Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji yönetecek. Federasyon, daha önce Letonya maçının Adana'da oynanacağını duyurmuştu.

TÜRKİYE-LETONYA MAÇI HANGİ KANALDA?

15 Ekim Pazar günü 21.45'te oynanacak mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Türkiye - Letonya arasında oynanacak maçın nerede oynanacağı ve bilet fiyatları ile ilgili detaylar araştırılıyor. Daha önce Adana'da olacağı duyurulan müsabaka Konya'ya alındı. Letonya'yı konuk edeceğimiz karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

TÜRKİYE - LETONYA MAÇ BİLETİ NE KADAR?

A Milli Takım'ımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Pazar günü saat 21:45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Letonya ile oynayacağı maçın genel bilet satışı başladı. Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 200, 300 ve 400 TL olarak belirlendi.