Şenol Güneş'ten olay hareket! Salih Uçan'a yaptığı müdahale çok konuşulacak

Şenol Güneş'ten olay hareket! Salih Uçan'a yaptığı müdahale çok konuşulacak
Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş'ı evinde konuk eden Adana Demirspor, kadrosunda birçok eksiği bulunmasına rağmen karşılaşmadan 4-2'lük bir galibiyetle ayrıldı. Ancak maça teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencisi Salih Uçan'a yaptığı sert müdahale damga vurdu.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Kadrosunda 10 eksik bulunan Adana Demirspor, buna rağmen Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etmeyi başardı. Siyah beyazlılar 54 hafta sonra kalesinde 4 gol görürken, goller 8. dakikada Belhanda, 17. dakikada Niang, 59. dakikada Emre Akbaba ve 75. dakikada Yusuf Erdoğan'dan geldi. Beşiktaş'ın gollerini ise 79. dakikada Aboubakar ve  89. dakikada Rashica attı. 

Mücadeleye ise teknik direktör Şenol Güneş'in siyah-beyazlı futbolcu Salih Uçan'a yaptığı sert hareket damga vurdu. 

SALİH UÇAN'I SOYUNMA ODASINA SERTÇE İTTİ

Kameraya yansıyan görüntülerde Güneş'in, rakip takım personeliyle tokalaşan Salih'i kolundan çekerek soyunma odası tüneline doğru ittiği görülüyor.

Olay üzerine dönüp durumu anlatmaya çalışan Salih Uçan'ı dinlemeyen Güneş, el hareketleriyle 29 yaşındaki futbolcuya hızlıca soyunma odasına gitmesini anlatmaya çalıştı.

Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Şenol Güneş'in bu hareketine büyük tepki geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Şenol Güneş'in bu hareketini eleştirirken, başarılı teknik adamın öğrencisinden ve kamuoyundan özür dilemesini istedi.

BEŞİKTAŞ 54 HAFTA SONRA 4 GOL YEDİ

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında deplasmanda Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Beşiktaş, ligde tam 54 hafta sonra 4 gol yedi. Siyah-beyazlılar, 2021-2022 sezonunun 14. haftasında Giresunspor’a sahasında 4-0 kaybetmişti.

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Adana Demirspor’un konuğu oldu. Siyah-beyazlılar, rakibine 4-2 yenilerek bu sezonki ikinci mağlubiyetini aldı. Kartal, eksik mücadelelerin tamamlanmasının ardından 6 haftası geride kalan ligde 10 puanla kendisine altıncı basamakta yer buldu.

Beşiktaş, aynı zamanda ligde tam 54 hafta sonra bir maçta filelerinde 4 gol görmüş oldu. Siyah-beyazlı ekip, 2021-2022 sezonunun 14. haftasında Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde evinde Giresunspor’a 4-0 mağlup olmuştu. Söz konusu mücadeleden sonra Kara Kartal, bu akşamki Adana Demirspor maçında kadar hiç 4 gol yiyerek kaybetmedi.