Okan Buruk, Ten Hag, Deschamps kabul etti ama scoutlar bir türlü kabullenemedi!

Okan Buruk, Ten Hag, Deschamps kabul etti ama scoutlar bir türlü kabullenemedi!
Gerek Süper Lig gerekse Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla artık kalitesini ispat eden ve piyasa değeri 20 milyon euro'ya kadar çıkan yıldız oyuncu için scoutlar Rams Park'a akın etti.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibini 2-1 yenerek haftayı kayıpsız geçti.

SCOUTLAR BOEY'İ TAKİP ETTİ

Aslan'ın sağ beki Sacha Boey derbide gözlem altındaydı. Arsenal ve Lyon scoutları, 23 yaşındaki futbolcuyu Rams Park'ta takip ettiler. Genç futbolcu yine kusursuz bir oyun sergiledi.

Beşiktaş'ın bu kanattan yaptığı atakları eritti. Hücumda da bindirmeleriyle etkili oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar da Sacha'nın bu performansını alkışladı.

GALATASARAY EN AZ 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Genç yıldız, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 17 karşılaşmada görev aldı. Fransız sağ bek Boey, bu müsabakalarda 1 gol kaydetti. Oyuncunun, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Sarı Kırmızılı yönetimin en az 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Boey, Fransa Milli Takım hocası Deschamps tarafından yakından takip edililirken, Kamerun asıllı oyuncunun Süper Lig'de mevkisinin en iyisi olduğu biliniyor. Şampiyonlar Ligi serüveninde Kopenhag ve M.United maçlarında gösterdiği performansla artık kalitesini ispatlayan Boey, Fatih Terim döneminde 1 milyon euro'ya transfer edilmişti. (Sabah)