Milli yas nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisi iptal mi? Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Milli yas nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisi iptal mi? Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?
İsrail'in Gazze'deki hastaneye saldırmasının ardından yüzlerce sivil hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler için ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edildi. Peki Milli yas nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisi iptal mi? Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? İşte yanıtı...

İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının ardından 500 sivil hayatını kaybetmişti. Ülkemizde protestolar git gide artarken  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurdu. Peki milli yas kararının ardından Galatasaray-Beşiktaş derbisi iptal mi? Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? İşte detaylar...

Önceki dönemlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilan edilen milli yas nedeniyle maçlar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi de ertelenecek mi? 

MİLLİ YAS NEDENİYLE GALATASARAY- BEŞİKTAŞ DERBİSİ İPTAL EDİLECEK Mİ?

Şu anda resmi bir açıklama yapılmadı ancak daha önce alınan kararlara istinaden milli yasa denk gelmesi beklenen Galatasaray-Beşiktaş maçının iptal edileceği ileri bir tarihe erteleneceği öngörülüyor.  

DAHA ÖNCE MİLLİ YAS SÜRESİNDE MAÇ İPTAL EDİLDİ Mİ?

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilan edilen milli yas nedeniyle maçları ileri bir tarihe ertelemişti.