Maç sonrası Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında gerilim!

Maç sonrası Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında gerilim!
Adana Demirspor'a ağır şekilde mağlup olan Beşiktaş'ta maç sonucu yaşanan olay gündem oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Salih Uçan'ı iterek soyunma odasında göndermesi ve sonrasında yaşanan gerilim maç sonuna damga vurdu.

Süper Lig'de 6 hafta içinde 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yolunda büyük kayıplar yaşayan Beşiktaş, Adana Demirspor'a 35 yıl sonra yenilirken maç sonu sinirler de çok gerildi.  Adana Demirspor'a 4-2 yenilen Beşiktaş'ta son düdüğün çalmasıyla hem teknik heyet hem de futbolcular bir hayli gergindi. Maç sonunda Şenol Güneş'in Salih Uçan'ı sert şekilde iterek soyunma odasına gitmesini istemesi kameralara yansıdı.

Yedek kulübesinde teknik direktör Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşananlar kameralara yansıdı. Güneş, Salih'in "Hadi gir içeri" diyerek soyunma odasına yollamaya çalıştı. Bu esna Salih, kendisinin yanına gelip tokalaşan Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Göktürk'e aynı şekilde karşılık verirken Güneş, buna müsade etmedi. 

Güneş, Salih Uçan'ın sırtından sert bir şekilde "Gir içeri, gir içeri" diyerek tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Uçan, geri dönüp Güneş'e şaşkın bir şekilde bakarken, Siyah Beyazlı takımın idarecileri araya girip soyunma odasına yönlendirdi tekrar.