Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın başı dertte! Doping testi yine pozitif çıktı! Pogba men mi edilecek?

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın başı dertte!  Doping testi yine pozitif çıktı! Pogba men mi edilecek?
Juventus'un dünyaca ünlü yıldızlarından olan Paul Pogba'nın başı derde girdi. Ünlü futbolcunun 20 Ağustos tarihinde yapılan doping testi pozitif çıkmıştı. Pogba'nın 6 Ekim'de yapılan ikinci doping testinde de sonuç değişmeyince Pogba'nın men edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

İtalya Ligi Serie A devi Juventus'ta oynayan dünyaca ünlü futbolcu Paul Pogba'nın son birkaç aydır doping testleriyle başı dertte. Yıldız futbolcu  20 Ağustos'ta yapılan doping testi pozitif çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından İtalya Ulusal Anti-Doping Mahkemesi, 30 yaşındaki futbolcuyu geçici olarak futboldan men etmişti. 

640xauto (1)-5

POGBA MEN Mİ EDİLECEK? 

Sky'ın haberine göre yıldız futbolcunun 6 Ekim tarihinde yapılan ikinci doping testi de pozitif çıktı. Tecrübeli ismin futboldan 2-4 yıl arası men edilmesi gündeme geldi.

Juventus'un da Pogba'nın doping testinin ikinci kez pozitif çıkmasının ardından 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesini feshedeceği öne sürüldü.

ASGARİ ÜCRET ALACAK

İtalyan ekibinin ayrıca Pogba'nın yıllık ücretini ödemeyi durdurarak 39 bin euro olan asgari bir maaş vereceği kaydedildi.