İspanyol basını Arda Güler'le ilgili kötü haberi verdi! Real Madrid devre arasında...

İspanyol basını Arda Güler'le ilgili kötü haberi verdi! Real Madrid devre arasında...
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler'in yüzü bir türlü gülmedi. Yaşadığı sakatlıklardan dolayı henüz forma şansı bulamayan Arda Güler için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını Arda Güler için devre arası transfer dönemini işaret etti. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasıyla tüm dünyaya adını duyuran Arda Güler için işler pek yolunda gitmiyor. Sakatlıkları nedeniyle henüz forma giyemeyen genç futbolcu için İspanyol basını kötü haberi verdi.

Real Madrid, Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye 20+10 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan %20 pay vermişti.

İspanya'ya gittiği günden beri antrenmanlarda gösterdiği performans ile hem taraftarını hem de teknik direktör Carlo Ancelotti'yi büyülemişti.

SAKATLIKLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Takımı ile kamp için ABD'ye giden milli futbolcu, yaşadığı menüsküs sakatlığından dolayı 59 gün sahalardan uzak kalıp 7 maç kaçırmıştı.

Sakatlığı atlatan Arda Güler, takımı ile tekrardan antrenmanlara başlamış ve lig maçında forma giyinmeye hazırdı.

Ancak Las Palmas maçı için yapılan son antrenmanda kas yaralanması yaşayan genç yıldız, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

İSPANYOL BASININDAN FLAŞ İDDİA

Real Madrid forması giyen Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Real Madrid'in ikinci kez sakatlanan ve henüz bir maçta görev alamayan 18 yaşındaki genç futbolcuyu devre arasındaki transfer döneminde kiralayabileceği belirtildi.

KENDİNİ KANITLADI AMA...

Arda Güler'in transferinin ardından idmanlarda kendisini gösterdiği hatırlatıldı. Ancak milli futbolcunun, sakatlıklar nedeniyle Real Madrid kariyerine sıkıntılı başladığı ifade edildi.

Arda Güler'in ikinci sakatlığı sonrası geri dönüşünün Kasım ayını bulabileceği vurgulandı. Yıldız futbolcunun, ara transfer dönemine kadar kendisini kanıtlaması için zamanının kısıtlı olduğu kaydedildi.

Real Madrid'de yönetim ve teknik ekibin, geri dönüşünün ardından Arda Güler'i yakından izleyeceğinin altı çizildi.

GELİŞİMİ İÇİN KİRALANABİLİR

Arda'nın, kulübü sezonun ikinci yarısında takımın bir parçası olacağına ikna edemezse gelişimi ve toparlanması adına kiralanabileceği ifade edildi.

Arda Güler'in, yaşadığı sakatlıklara rağmen umudunu kaybetmediği aktarıldı. Genç futbolcunun, sakatlığı sonrası sahadaki değerini kanıtlamak için elinden geleni yapacağının altı çizildi.