İnanılmaz maç! Old Trafford Yangın yeri!

İnanılmaz maç! Old Trafford Yangın yeri!
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ikinci haftasında Galatasaray deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Kıran kırana geçen zorlu mücadelede Galatasaray sahadan 1 puan alarak ayrılmayı başardı. Galatasaray’ın golleri 23. dakikda’da Wilfried Zaha, 71’inci dakikada Muhammed Kerem Aktürkoğlu ve 81. dakikada Mauro Icardi'den geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında temsilcmiz Galatasaray deplasmanda İngiliz devi Manchester United'ın konuğu oldu. Old Trafford'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray iki kez geriye düşmesine rağmen müthiş geri dönüşlerle 3-2 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Zaha, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 81. dakikada Icardi attı. Ev sahibi Manchester United'ın golleri 17. ve 67. dakikalarda Hojlund'dan geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray gruptaki puanını 4'e yükseltirken Manchester United ise henüz puanla tanışamadı.

A Grubu'nun üçüncü hafta maçında 24 Elim Salı günü Galatasaray sahasında Bayern Münih'i konuk edecek. Manchester United ise aynı gün Kopenhag'ı konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maç sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

90+4: Manchester United sol kanattan etkili geldi. Martial sol kanatta topla buluştu ve vuruşunu yaptı ancak Muslera enfes çıkardı. Ofsayt bayrağı havaya kalktı.

90'    90+1! Galatasaray, Icardi ile mutlak gol şansını değerlendiremedi. Boey'nin sağ kanattan içeri yerden gönderdiği ortaya sert bir vuruş yapan Icardi, topu çerçeve ile buluşturamadı.

90'    Maçın sonuna 7 dakika ilave süre eklendi.

87'    Davinson Sanchez ve Hojlund hava topu mücadelesinde çarpıştılar oyun durdu.
82'    GOOOOLLL! Galatasaray, Icardi ile öne geçti.Gol - Mauro Icardi
77'    KAÇTI! Galatasaray'da Icardi, penaltıda topu dışarı vurdu.Kaçan Penaltı - Mauro Icardi
76'    İkinci Sarı - Casemiro
76'    PENALTI!! Galatasaray penaltı kazandı! Savunmayı hataya zorlayan Mertens, baskı ile topu kazandı ve kale sahasında Casemiro'nun müdahalesi ile yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı.
75'    ManU gole yaklaştı. Soldan gelişen atakta ceza sahasına çevrilen topa Icardi, Hojlund'dan önce araya girdi.
71'    GOOOOOLLL! Kerem'in golüyle beraberliği yakaladık. Barış Alper'in sağdan hızla ileri taşıdığı atakta Kerem, ceza sahasında topla buluştu ve karşı karşıya pozisyonda kaleci Onana'yı çaresiz bırakan gol vuruşunu yaptı.Gol - Kerem Aktürkoglu
69'    KAÇTI! Ceza sahasında topla buluşan Zaha, pasını müsait pozisyondaki Kerem'e bıraktı. Kerem'in yakın mesafeli şutu yandan dışarı gitti.
67'    GOL! Manchester United, Hojlund'un golüyle maçta öne geçti. Sergio Oliveira'nın geri pasında araya giren Hojlund, sol kanattan hızla topu ceza sahasına taşıdı ve karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.Gol - Rasmus Højlund
63'    Galatasaray'da Mertens ve Nelsson oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
Sarı Kart    61'    Sarı Kart - Sacha Boey
59'    Manchester United'in Hojlund ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı.Sayılmayan Gol - Rasmus Højlund
58'    Torreira'nın ayağa kalkmasıyla beraber oyun tekrardan başladı.
57'    Temsilcimizde Lucas Torreira kendisini yeniden yere bıraktı. Oyun durdu.
54'    SAHA BOEYYY! Manchester United net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan Rashford ileriye hızlı çıktı. İngiliz yıldızın içeriye çevirdiği topta Boey, yaptığı hayati müdahale ile olası gol tehlikesini önledi.
52'    Galatasaray sağ kanattan gelmek istedi ancak Boey'in pası Amrabat'a çarptı ve kornere çıktı.
48'    Temsilcimiz gole yaklaştı. Kaan'ın kazandığı topta Kerem, ceza sahasında topla buluştu. Sağında boşta olan Tete'yi topla buluşturamayan Kerem, kendi şutunu çekti. Meşin yuvarlak savunmadan döndü.
Maç Başladı    46'    Maçta ikinci yarı başladı.
Maçta ilk yarı karşılıklı atılan iki golle tamamlanıyor. 1-1.
45'    İlk yarının sonuna 3 dakikalık kayıp zaman ilave edildi.
42'    Galatasaray'da kullanılan köşe vuruşu sonrası Tete'nin çektiği şut savunmadan döndü. Dönen topu alan Kaan Ayhan, uzaktan sert vurdu, top dışarı gitti.
41'    Galatasaray'da sağdan Kaan Ayhan'ın içeriye çevirdiği topta Lindelof araya girdi ve topu kornere yolladı.
40'    Maçta tempo biraz düştü.
37'    Sarı Kart - Diogo Dalot
37'    Sol kanattan atağı sürüklemek isteyen Zaha yerde kaldı. Faul.
34'    Sarı Kart - Casemiro
31'    Sarı Kart - Lucas Torreira
28'    Manchester United etkili oldu. Soldan ceza sahasına giren Amrabat, pasını içeri çıkardı. Mount'un yakın mesafeli şutu savunmada Abdülkerim'den sekerek dışarı gitti.
25'    Temsilcimiz, Kerem Aktürkoğlu ile sol kanattan gelmek istedi. Ancak savunmada Dalot araya girdi ve topu taca gönderdi.
23'    GOOOOOL! Galatasaray, Zaha ile beraberliği yakaladı. Sanchez'in uzun topunda ceza sahasında topu önünde bulan Wilfried Zaha, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve eşitliği yakaladık.Gol - Wilfried Zaha
20'    Manchester United etkili geldi. Savunma arkasına sarkan Hojlund kaleci ile karşıya kaldı ancak Muslera tehlikeyi sezdi ve erkenden çıkıp topa müdahale etti.
17'    GOL! Manchester United, Hojlund'un kafa golü ile maçta öne geçti. Savunma arkasına atılan topta sağ kanattan ceza sahasına giren Rashford, kale sahasına ortaladı. Hojlund, kafayla topu ağlara gönderdi.Gol - Rasmus Højlund
14'    Sol kanatta topla buluşan Bruno Fernandes, ceza sahasına ortasını gönderdi. Kaleci Muslera çift yumrukla topu uzaklaştırdı.
9'    Galatasaray etkili geldi. Kerem Aktürkoğlu korner sonrasında kendi kazandığı topu hızla ileri sürerek rakip yarı alana geçti ama final pasında geç kaldı.
7'    Manchester United sağ kanattan Dalot ile gelmek istedi ama Angelino bırakmadı. Korner.
4'    Galatasaray sol kanattan gelmek istedi ancak Angelino'nun pası Kerem için hızlı kaldı.
2'    Manchester United etkili geldi. Sol kanattan atağa çıkan Hojlund'un pasında Fernandes kale sahasında topa istediği gibi vuramadı ve top auta çıktı.
Maç Başladı    1'    Maçta ilk düdük geldi ve karşılaşma başladı. Başarılar Galatasaray.