Igor Tudor’un İstanbul’a geldiği iddia edilmişti! Beşiktaş Kulübü açıklama yaptı

Igor Tudor’un İstanbul’a geldiği iddia edilmişti! Beşiktaş Kulübü açıklama yaptı
Igor Tudor’un İstanbul'a Beşiktaş ile görüşmek için geldiği iddia edilmişti. Bir sezon Galatasaray’ı da çalıştıran teknik direktör Igor Tudor ile ilgili Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi. Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamayla söz konusu iddialarını yalanladı.

Igor Tudor’un İstanbul'a Beşiktaş ile görüşmek için geldiği iddia edilmişti. Bir sezon Galatasaray’ı da çalıştıran teknik direktör Igor Tudor ile ilgili Beşiktaş Kulübü'ünden resmi açıklama geldi. 

 Igor Tudor ile ilgili çıkan haberlere Beşiktaş'tan yalanlama geldi. İstanbul'a Beşiktaş ile görüşmek için geldiği iddia edilmişti. Beşiktaş Kulübü, Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un siyah-beyazlı kulüple görüşmek için İstanbul’a geldiğini yalanladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada;

“Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır. Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.” ifadeleri kullanıldı.