Galatasaray'ın zaferi İngiliz basınında! MANU'yu fena benzettiler! "Rezil, berbat bir maç"

Galatasaray'ın zaferi İngiliz basınında! MANU'yu fena benzettiler! "Rezil, berbat bir maç"
Dün Old Trafford'da Manchester United'a karşı tarihi bir zafere imza atan temsilcimiz Galatasaray'ın galibiyeti, İngiliz basınında geniş yankı buldu. 2 kez geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrılan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 2. sıraya yükseldi. Manchester United ise grupta sıfır puanla sonuncu sırada yer aldı. Yenilginin faturası ise ağır oldu. İngiliz basını Kırmızı Şeytanlar'ı yerden yere vurdu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında Manchester United'a konuk olan temsilcimiz Galatasaray, müthiş bir başarıya imza atarak Kırmızı Şeytanlar'ı evinde 3-2 mağlup etti. Tarihi zafer Türk basının yanı sıra İngiliz basınında da geniş yankı uyandırdı. İngilizler Manchester United'ın performansını sert bir dille eleştirdi. İşte o manşetler...

Galatasaray, 2 kez geriye düştüğü karşılaşmada Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin golleriyle Kırmızı Şeytanlar'ı Old Trafford'ta yıkmayı başardı. İngiliz ekibinin golleri ise Höjlund'dan geldi.

İngilizler tarihi zaferin ardından, bu sezon ligde de kötü günler geçiren Manchester United'ı adeta yerden yere vurdu.

"ZAHA'NIN OLD TRAFFORD'A DÖNÜŞÜ ÇOK İYİYDİ"

DAILY MAIL: "Kaleci Andre Onana'nın feci bir hatasının ardından Casemiro'nun atılması United'ı oyundan düşürdü. Kaçan penaltıya rağmen Mauro İcardi galibiyeti getirdi... Wilfried Zaha'nın Old Trafford'a dönüşü ise çok iyiydi."

"BERBAT BİR MAÇ ÇIKARDI"

THE SUN: "Kaleci Andre Onana yine kabus gibi bir performans ortaya koydu. Manchester United kalecisinin kendine hiç güveni yok. Berbat bir maç çıkardı, gollerden en az birinin ve kesinlikle Casemiro'nun penaltı ve oyundan atılmasının sorumlusuydu."

"REZİL BİR YENİLGİ"

DAILY MIRROR: "Manchester United, rezil Galatasaray yenilgisinde kendi etti kendi buldu. Berbat sezonu, iki kez öne geçtiği maçta evinde Galatasaray'a yenilmesiyle bir boyut kazandı. Kaleci Andre Onana'nın gergin gösterisi Türk takımının geri dönüşüne kapı açtı.

"TEN HAG BÜYÜK BİR KRİZİN İÇİNE GİRDİ"

DAILY TELEGRAPH: "Manchester United Galatasaray yenilgisiyle adeta çöktü. Takımda sezon başından beri yaşanan kriz bu yenilgiyle iyice derinleşti. United'ın kendi kendisini sabote etmesi, teknik direktör Erik ten Hag'ı büyük bir krizin içerisine soktu. İki golün sahibi 72 milyon poundluk Rasmus Hojlund için zafer gecesi olacak gibi görünüyordu ancak savunmadaki zayıflık sonucu belirledi. United kendi ayağına ateş etti."

INDEPENDENT: "Manchester United için tam anlamıyla kâbus dolu bir gece oldu. Ten Hag ve oyuncular kendi yarattıkları umutsuz karmaşanın derinliklerinde. Otuz sene önce Manchester United İstanbul'da Galatasaray tarafından 'Cehenneme hoş geldiniz' (Welcome to Hell) sloganıyla karşılanmıştı. Otuz sene sonra M. United cehennemi buldu: İstanbul'da değil, Manchester'da."

The Sun: "Unutmalık maç..."

BBC: "Galatasaray iki kez geriden gelip kazandı."

EUROSPORT INT: Old Trafford mücadelesini Galatasaray kazandı. Bu müthiş karşılaşma, Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. Wilfried Zaha'nın gol attığı maçta Galatasaray 10 kişilik Manchester United'ı afallatırken, Erik Ten Hag'ın üzerindeki baskıyı artırdılar.

BBC RADIO 5: Manchester United evinde Galatasaray'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Galatasaray harika bir takım değil ancak kendi evinde oynaması zorlu bir takım. Manchester United'ın bundan böyle başka seçeneği yok; Kopenhag'ı evinde ve deplasmanda yenmeleri gerekiyor.

MANCHESTER EVENING NEWS: Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Old Trafford'da Galatasaray'a yenilirken, Rasmus Hojlund harika ama Andre Onana kötüydü. United savunmada zorluk yaşadı ve eski United oyuncusu Wilfried Zaha golle döndü. Casemiro'nun kırmızısıyla işler kötüye gitti.