Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi kadrosu sızdı! Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz sürprizi…

Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi kadrosu sızdı! Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz sürprizi…
Galatasaray – Beşiktaş derbisinde saatler kala sarı kırmızılıların kadrosunda büyük bir sürpriz bekleniyor. Galatasaray’ın kadrosu ile ilgili bilgi aldığını açıklayan spor yorumcusu Ali Ece Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper sürprizini patlattı! Icardi detayını verdi…

Dev derbiye saatler kaldı. Galatasaray ile Beşiktaş arasında cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak derbide kadrolar da çok merak ediliyor.  Futbol yorumcusu Ali Ece Galatasaray’ın kadrosu ile ilgili çok ciddi duyumlar aldığını belirtti. Vole Yorumcusu Ali Ece Galatasaray’ın kadrosunda önemli sürpriz olduğnu belirterek şunları söyledi:

"Bana ve arkadaşlarıma duyum geldi. Kerem Aktürkoğlu forvet arkası oynayacakmış. Sağda Barış Alper, solda Zaha, arkalarında Torreira ve Ndombele forma giyecek. Icardi'nin yeri zaten tartışılmaz. Kimin oynadığının pek önemi yok Galatasaray'ın iskeleti belli zaten."

ICARDİ BUNU DEĞERLENDİRİR

"Beşiktaş'ın stoperleri problemli. Şenol Güneş buna çare bulamamıştı.  Geçen sene Icardi, Beşiktaş maçıyla çıkış yakaladı.

Yine stoperlerin üzerine üzerine oynayıp bu zaafı değerlendirecektir. Kadro kalitesine ve son grafiğe baktığımız zaman Galatasaray favoridir." dedi.