Galatasaray'da taraftarı yıkacak gelişme! 2 yıldız birden gidiyor

Galatasaray'da taraftarı yıkacak gelişme! 2 yıldız birden gidiyor
Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna başarılı bir şekilde devam eden Galatasaray'da taraftarı üzecek bir gelişme yaşandı. Bu sezon transfer döneminde kadrosuna yıldız isimler katan Cimbom da bu kez ayrılık rüzgarları esiyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta takıma büyük katkı sağlayan 2 yıldız ismin gitmesine Okan Buruk'un izin verdiği iddia edildi. İşte Galatasaray'da yol ayrımında olan o iki yıldız isim...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'i 3-2 yenerek büyük bir başarı ortaya koyan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de da ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. 

Transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak adından sıkça söz ettiren Cimbom'da bu kez ayrılık şoku yaşandı.

Takvim'in haberine göre, Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un, takımdan ayrılacak iki isme izin verdiği ortaya çıktı. Bu iki isim de geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük paylara sahipti.

İLK İSİM SERGIO OLIVEIRA

Geride bıraktığımız sezonda orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Sergio Oliveira, bu sezon Ndombele ve Kerem Demirbay gibi yıldızların gelmesiyle birlikte gözden düştü.

OKAN BURUK İZİN VERDİ

Okan Buruk, forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli oyuncunun gitmesine izin verdi. Yaz transfer döneminde gitmesine kesin gözüyle bakılan fakat takımda kalan tecrübeli oyuncunun ocak ayında Galatasaray'dan ayrılabileceği iddia edildi.

Galatasaray yönetiminin, Oliveira için gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade ediliyor. Sergio Oliveira bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta görev yaptı ve 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Sergio Oliveira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro.

İKİNCİ İSİM NELSSON

Geride bıraktığımız sezonda dikkat çeken bir performans ortaya koyan Danimarkalı stoper Victor Nelsson için de transer döneminde birçok kulüp teklifte bulunmuş ancak yönetim oyuncusunu satmaya yanaşmamıştı.

Özellikle de Davinson Sanchez ve Abdülkerim'in savunmadaki uyumu görüldükten sonra yedek durumuna düşen Victor Nelsson için de gelecek teklifler değerlendirilecek.

Bilindiği üzere Nelsson için Tottenham ve Arsenal başta olmak üzere birçok kulüp talip olmuş fakat Galatasaray, az bulduğu gerekçesiyle gelen teklifleri reddetmişti.

Okan Buruk'un da onayını alan yönetim, Victor Nelsson'un da gitmek istemesi halinde oyuncuya izin vereceği kaydedildi.

Galatasaray'ın da ara transfer döneminde uygun teklif gelmesi halinde Nelsson'un gidişine onay vereceği öne sürüldü.