Galatasaray bombaları peş peşe patlattı! 4 imza birden

Galatasaray bombaları peş peşe patlattı! 4 imza birden
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 yenerek yoluna başarılı bir şekilde devam eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'le birlikte her iki kulvarda da galibiyetlerini sürdürmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda yönetim, iç transferde de atağa geçti. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 2. sırada yer alan sarı-kırmızılı kulüp, 4 isimle birden yeni sözleşme imzalayacak. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray, hem ligde hem de Avrupa'da adından söz ettiriyor. Transfer döneminde kadrosuna kattığı birçok dünya yıldızıyla dikkat çeken sarı kırmızılılar, kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. 

Galatasaray'da bu çerçevede sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, 2 kulvarda da başarılar yakalamak için iç transfer hamlesine başvurdu.

İç transfer atağına kalkan Cimbom'da 4 isimle birden masaya oturulacak. İşte detaylar...

4 İSİMLE YENİ İMZA

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 2. sırada yer alan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme imzalanacağı öne sürüldü.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray yönetimi, Okan Buruk ile 1 yıllık yeni kontrat yapıp başarılı teknik direktörün maaşında ciddi bir iyileştirmeye gidecek.

BURUK'UN ÜCRETİ ARTIRILIYOR

Okan Buruk'un yeni sözleşmeyle yıllık ücretinin 60 milyon TL'ye çıkarılacağı haber detayında yer aldı.

BOEY, BARDAKCI VE AKTÜRKOĞLU'NA DA YENİ KONTRAT

Öte yandan Galatasaray yönetiminin, futbolculardan Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'yla da yeni kontrat yapacağı bildirildi.

Sacha Boey'un 400 bin euroluk ücretinin 1 milyon Euro'ya, Kerem Aktürkoğlu'nun 20 milyon TL'lik ücretinin 30 milyon TL'ye, Abdülkerim Bardakcı'nın 19 milyon 550 bin TL olan ücretinin de 30 milyon TL'ye çıkarılacağı aktarıldı.