Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz bein sports 1 hd canlı maç izle

Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz bein sports 1 hd canlı maç izle
Süper Lig 9. haftasında dev bir maç sahne alıyor. Galatasaray ile Beşiktaş arasında nefes kesen bir mücadele ekranlara geliyor. Spor severler ise Galatasaray Beşiktaş derbisinin saat kaçta hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Galatasaray Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? GS, BJK derbisini hd olarak şifresiz izleme yolları neler? Maça dair tüm detaylar haberimizde...

Galatasaray ile Beşiktaş şifresiz izle seçenekleri neler? Bein sports HD şifresiz canlı maç izleme yolları neler? Galatasaray Beşiktaş şifresiz bein sports hd canlı maç nasıl izlenir? Derbi maçı izlemek için neler yapılır? 

Süper Lig 9. haftasında spor severler tarafından heyecan dolu bir maça halk deyimiyle derbi maçı sahne alıyor. Galatasaray sahasında Beşiktaşı konuk ediyor. Spor severler ve maç heyecanı yaşamak isteyenler ise Galatasaray Beşiktaş derbi maçının nasıl izleyeceklerinin araştırmasını yapıyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi nasıl izlenir? Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz izleme seçenekleri neler hepsi haberimizde yer alıyor. 

Galatasaray Beşiktaş derbi maçı öncesi detaylara bakmak gerekirse her iki takımda sahadan istediği sadece 3 puan alarak ayrılmak. Galatasaray'ın istatistiklerine bakıldığında  son 5 maçında mağlubiyet ve beraberlik yüzü görmedi. Ligde 22 puan ile 2. sırada yerini alan Galatasaray maçı kazanarak lider olma yolunda ilerlemek istiyor. 

Beşiktaş cephesinde ise durumlar biraz farklı. son 5 maçında 2 mağlubiyet 3 beraberlik alan Beşiktaş, 16 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Beşiktaş da sahadan 3 puan alarak liderlik yarışında rol almak istiyor. 

SAKATLIKLAR

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in derbi maça çıkıp çıkamayacağı henüz netlik kazanmadı. Maçta oynaması durumunda taraftarlara da sürpriz olacak. 
Wilfried Zaha ile Davinson Sanchez ise derbiye tek antrenmanla çıkacak. Bu iki oyuncunun ilk 11'de oynamasına ise teknik direktör Okan Buruk karar verecek.

BEŞİKTAŞ'TA DURUMLAR KÖTÜ

Derbide rakibinin karşısına Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'tan yoksun çıkacak olan Beşiktaş'ta Mert Günok ile Arthur Masuaku'nun derbi kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği ise merak konusu. Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak ve takımı Galatasaray karşısında yalnız bırakmak zorunda kalıyorlar. 

GALATASARAY BEŞİKTAŞ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray Beşiktaş derbisi RAMS Park'ta yapılıyor. Maç saat 19.00'da başlıyor ve mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetiyor.
deri maçı Bein Sport 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİ ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Derbi hayranları spor severler Galatasaray Beşiktaş derbisinin saat kaçta hangi kanalda yayınlayacağı merak ediyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi Bein Sports 1 hd ekranlarından naklen yayınlanıyor. Derbi maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 1 üyeliği gerekiyor. 

GALATASRARAY - BEŞİKTAŞ CANLI İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Zaha, Kerem, Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi


Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Bakhtiyor, Amir Hadziahmetovic, Tayfur, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar