Galatasaray Beşiktaş maçı iptal! Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi edildi? Milli yas sebebiyle derbi iptal mi?

Galatasaray Beşiktaş maçı iptal! Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi edildi? Milli yas sebebiyle derbi iptal mi?
İsrail'in Gazze'de 500 kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısı sonrası Türkiye, 3 günlük milli yas ilan edecek. Yas sonrası Galatasaray - Beşiktaş derbisinin oynanıp oynanmayacağı merak konusu oldu ve aramaya başlandı. İşte detaylar...

İsrail'in Gazze'de 500 kişinin ölümüne sebep olan hastane saldırısının ardından AK Parti Grup Başkanvekişi Özlem Zengin Türkiye'de milli yas ilan edileceğini duyurdu.  3 günlük milli yas ilan edilmesi Akıllara Galatasaray Beşiktaş Maçı iptal mi sorunu getirdi. 

Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş derbi maçı ne zaman oynanacak? Milli Yas ilan edilmesi sonrası hafta sonu oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş Derbisi iptal edilecek mi? Tüm sorular yanıt bulduğunda haberimizde yer alacak. 

Milli Yas ilanı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yürürlüğe girecek. Milli Yas'ın neleri kapsayacağıda yayınlanacak olan kararnamenin detaylarında belli olacak. Bu bağlamda Galatasaray Beşiktaş Derbisinin iptal edilip edilmeyeceği de öğrenilmiş olacak. 

DAHA ÖNCE DE MAÇLAR ERTELENMİŞTİ

Henüz resmi bir açıklmanın gelmemesiyle birlikte daha önce milli yas ilan edildiğinde maç ertelemeleriyle karşılaşmıştı. Galatasaray Beşiktal derbisinin de yüksek ihtimalle iptal olacağı görülüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilan edilen milli yas nedeniyle maçları ileri bir tarihe ertelemişti.

GALATSARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİ İPTAL Mİ? TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'da konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken Galatasaray Beşiktaş derbisinin iptal olacağı yüksek bir ihtimal. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve TFF'den yapılan resmi açıklama sonrası Galatasaray Beşiktaş derbi maçı iptal mi sorusu haberimizde yanıt bulacak.