Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman ve saat kaçta? Galatasaray ve Beşiktaş derbisi hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman ve saat kaçta? Galatasaray ve Beşiktaş derbisi hangi kanalda yayınlanacak?
Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş derbide karşı karşıya geliyor. Kritik maç tüm Türkiye tarafından büyük bir heyecanla beklenirken detaylarda araştırılmaya başlandı. Galatasaray ve Beşiktaş derbisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşılacak. Futbolseverler heyecan dorukta maçı beklerken arama motorlarında "Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman ve saat kaçta? Galatasaray ve Beşiktaş derbisi hangi kanalda yayınlanacak?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen soruların cevapları...

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ SAAT KAÇTA? DERBİYİ HANGİ HAKEM YÖNETECEK?
RAMS Park'ta yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak. Kritik müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maçın VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak. 

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'IN SON 5 MAÇINDA KAÇ GALİBİYETLERİ VAR, LİGTE KAÇINCI SIRADALAR?
Geçen sezon şampiyon olarak tamamladıkları lige iyi başlayan Galatasaray, son 5 maçında da oldukça iyi bir performans göstererek 5 galibiyet aldı. Bu 5 galibiyetle ligte 2. sırada yerini aldı. Beşiktaş ise son 5 maçında; 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak ligte 4. sırada kalıyor.


GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'LERİ BELLİ OLDU
Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray ile oynanacak olan derbi öncesi sakatlanan futbolcular dikkat çekiyor. Beşiktaş'ta Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın bu akşamki derbide yer alması beklenmiyor. Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Derbide iki takımın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11'leri şu şekilde. Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardı... Beşiktaş'ın ise, Mert, Amartey, Colley, Bakhtiyor, Amir Hadziahmetovic, Tayfur, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar şeklinde.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ DERBİSİ NASIL CANLI İZLENİR? HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?
Türkiye'nin beklediği kritik maç saat 19.00'da beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray-Beşiktaş derbisini şifresiz izlemek için beIN Sports 1 aboneliği gerekmektedir.