Galatasaray, aradığı kanı Chelsea'de buldu! Erden Timur transfer için devrede

Galatasaray, aradığı kanı Chelsea'de buldu! Erden Timur transfer için devrede
Trendyol Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarı yakalamak isteyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Bugün Manchester United ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı ekip, bomba bir transfer iddiasıyla gündeme geldi. Ara transfer dönemi için Chelsea'nin yıldız oyuncusunu gözüne kestiren Cimbom, şimdiden harekete geçti. Transfer için ise Erden Timur devrede....

Süper Lig'de henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, bu sezon yaptığı bomba transferlere ara transfer döneminde de devam etmek istiyor. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip, Chelsea'nin yıldız ismini kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte bomba transfer haberinin detayları...

G.SARAY TRANSFERDE SÜRPRİZ YAPACAK

Yaz transfer sezonunda yaptığı bomba transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirdi.  

Ara transfer döneminde oyuncusu Victor Nelsson'u yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı planlayan yönetim, buradan gelecek olan parayla daha güçlü bir transfer yapmayı hedefliyor.

Teknik direktör Okan Buruk ile uyumlu bir şekilde transfer çalışmaları yapan Erden Timur, başarılı hocanın talepleri doğrultusunda yeni hamle için harekete geçecek.

NELSSON YERİNE CHELSE'NİN YILDIZI GELİYOR

Yönetimin, Nelsson'u satması halinde yerine getireceği oyuncu da belli oldu. A Spor'un haberine göre Cimbom, Chelsea'de forma giyen Malanga Sarr için nabız yokladı.

Aslan'ın, İngiliz ekibinde süre bulmakta zorlanan 24 yaşındaki stoper için devre arasında hamle yapacağı iddia edildi.

Erden Timur'un, Manchester United maçından sonra Fransız defans oyuncusunun temsilcisiyle ön görüşme yapacağı ifade edildi.

Chelsea'de kadroya girmekte zorlanan Malang Sarr'ın ise Galatasaray'a gelmeye çok sıcak baktığı öne sürüldü.

Transferin ilk etapta kiralık olarak planlandığı fakat sözleşmede satın alma opsiyonunun da olabileceği vurgulandı.

2020 yılında Nice'dan Chelsea bedelsiz olarak transfer olan Sarr, daha sonra sıraasıya Porto ve Monaco'da kiralık olarak forma giydi.

2025 yılında sözleşmesi sona erecek olan Sarr'ın piyasa değeri ise 6 milyon Euro.