Fenerbahçe'ye sponsor olmuştu! İddialar sonrası Ali Koç'tan bomba Dilan Polat ve Engin Polat hamlesi

Fenerbahçe'ye sponsor olmuştu! İddialar sonrası Ali Koç'tan bomba Dilan Polat ve Engin Polat hamlesi
İş insanı Dilan Polat ile Engin Polat'ın adının dolandırıcılık iddialarına karışmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan bomba hamle geldi. İkili, Fenerbahçe'ye sponsor olmuştu.

Fenerbahçe'ye sponsor olan Dilan Polat ile Engin Polat'a bir darbed de Başkan Ali Koç'tan geldi. Son günlerde adları dolandırıcılık iddialar ile gündeme gelen ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın Fenerbahçe sponsorluğunun iptal edileceği öğrenildi.

ALİ KOÇ TALİMAT VERDİ

Yurt Gazetesi'nden Ramazan Eles'in haberine göre; Son günlerde adı iddialar ile gündeme gelen ünlü fenomen Dilan Polat'ın Fenerbahçe sponsorluğunun iptal edileceği öğrenildi. İddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu durumdan rahatsızlık duyduğu ve sponsorluğun iptali için gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdiği belirtildi.

SPONSOR OLMUŞLARDI

Dilan Polat Şirketler Grubu, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımına sponsor olmasının ardından çıkan iddialar üzerine Fenerbahçe yönetiminde rahatsızlıklar vardı. 

Başkan Ali Koç'un da talimatıyla Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımına “Tayt Arkası Sponsorluğu”nun iptali edilmesi kararı alındı.